СНПЧ на Epson
расширения joomla 3.0
купить ноутбук
время в Киеве

SpareAir

  

De SpareAir is het kleinste redundant SCUBA systeem dat beschikbaar is met voldoende lucht om u naar de oppervlakte te brengen, in een out-of-air noodsituatie.

 

SpareAir is niet alleen voor duikers een levensredder. 

 

Helicopterpiloten maken reeds jarenlang gebruik van de SpareAir, tekenend voor een beproefd apparaat en levensredder bij calamiteiten!

 

 

CURSUS Machinist Te Water

 

Als machinist heeft u de grootste, sterkste en zwaarste machines onder controle in grond-, weg- en waterbouw.

Dat kan niet iedereen, u bent een professional!

U moet goed weten waar u mee bezig bent en uw machine volledig beheersen om de klus op tijd te klaren. Maar u moet ook veilig kunnen werken op een terrein waar van alles gebeurt.

 

Als het onverhoopt mis gaat is het vanzelfsprekend zeer aan te bevelen dat u getraind bent uzelf of anderen te redden uit een levensbedreigende situatie.

 

De SpareAir is een beproefd en gecertificeerd apparaat welke in elke cabine thuis hoort met een getrainde machinist.

 

Volg bij MATW de cursus "Machinist Te Water" en verhoog uw overlevingskansen!

 

 

Naast het gebruik van de SpareAir bij een voertuig te water zijn er vanzelfsprekend vele andere situaties denkbaar waar de SpareAir ingezet kan worden en waarbij uw overlevingskansen aanzienlijk verhoogd worden! Te denken valt aan brand in een woning met veel rookontwikkeling of een ramp bij de petro chemische industrie: de SpareAir geeft de mogelijkheid om de woning of het gebied te verlaten zonder schadelijke stoffen in te ademen. Ook valt te denken aan bijvoorbeeld de interne bemanning van een zinkend vaartuig.

 

 

 

 

MATW mtw

 

 

               foto 3