СНПЧ на Epson
расширения joomla 3.0
купить ноутбук
время в Киеве

De Cursus

  

Veelal is paniek en angst de grootste oorzaak van ernstig letsel, en in sommige situaties zelfs de dood, van de inzittenden als een auto te water raakt.

 

Tijdens de cursus "Met Auto Te Water" wordt door middel van een demo-auto in het zwembad geoefend in het verlaten van een te water geraakt voertuig.

 

De instructeurs leren u de diverse manieren waarop een voertuig verlaten kan worden, waardoor de kans op overleving vergroot wordt.

 

Uiteraard staat bij deze cursus de veiligheid op de eerste plaats.

Wij beschikken over een goed opgeleide instructiegroep waaronder rescue-duikers en duik-instructeurs.

 

Iedereen die een beetje kan zwemmen kan deze opleiding volgen om zo zijn of haar overlevingskansen te vergroten en kennis hierover te verrijken. Dit wordt gedaan door theorie en praktijk te combineren en in en echte auto daadwerkelijk een keer te water te gaan. 

Ook wordt er aandacht besteed aan het redden van de inzittende(n).

 

 

 

 

 

 

               foto 2

 

 

 

 

 

Cursus Reanimatie    

                                                      

Terugkomend op het redden van de slachtoffer(s),kan het in praktijk voorkomen dat na het redden van het slachtoffer welke met auto te water is geraakt er reanimatie toegepast dient te worden omdat het slachtoffer niet meer ademt. Om u zo goed mogelijk voorbereiden op de praktijk, bieden wij naast MATW u een extra pakket reanimatie aan. De cursus reanimatie bestaat uit theorie en praktijk welke tijdens de cursus met auto te water wordt gegeven als extra module.

 

Kijk ook op Dekkers Opleiding en Training

ehbo 20171122134130821

 

 

 

15-04-2017 3 15-04-2017 12 15-04-2017 13